Tiedote ja STT Info


Tiedote on tärkeä osa organisaation ulkoista viestintää. Mutta, pelkkä hyvä tiedote ei riitä, sillä sen on myös tavoitettava kohderyhmänsä. STT Info on samaan aikaan tiedotteiden jakelujärjestelmä, mediatietokanta ja uutishuone, joka on myös arkisto. Sinne varastoituu kaikki oma STT Infossa julkaistu aineisto.

 

STT Infon mediakanta on Suomen suurin. Sen avulla tiedote tavoittaa yhdellä napin painalluksella kattavasti median, bloggaajat sekä omat kontaktit ja sidosryhmät.

 

Palvelun kautta voi lähettää lehdistötiedotteet suoraan tärkeimpien kotimaisten uutismedioiden toimitusjärjestelmiin kuten HS:lle, YLE:lle,  IS:lle, IL:lle, MTV3:lle ja Kauppalehdelle. Tiedote ei kilpaile satojen muiden tiedotteiden kanssa toimittajien sähköpostissa, vaan päätyy suoraan toimittajan “työpöydälle”.

 

Sivustolla on kuukausittain noin 200 000–280 000 lukijaa. Tiedote julkaistaan automaattisesti myös kauppalehtiOnlinessa, jonka levikki on 80 000 kpl. Sen lisäksi sivustolla on tuhansia tiedotetilaajia. Freelance-, erikois- ja aikakauslehtien toimittajat, analyytikot sekä muut mediamaailman ja liike-elämän toimijat saavat tilaamansa aihepiirin tiedotteet suoraan sähköpostiinsa. 

 

Mediaseuranta ja STT Info

                                       

Mediaseuranta on tärkeää. Sen avulla nähdään missä medioissa tiedote on julkaistu. Mediaseurannan avulla seurataan omaa medianäkyvyyttä, mutta myös kilpailijoiden. Sen avulla voidaan tutkailla tietyn alan näkyvyyttä eri medioissa, myös somessa.

 

STT Infossa on analytiikkaosio, josta näkee miten tiedote on vastaanotettu. Työkalu näyttää tiedotteen katselukerrat sekä sen, mistä lukijat ovat tiedotteen löytäneet.

 

Yhdessä STT Infon analytiikka ja mediaseuranta ovat varsin kattava yhdistelmä kartoittaa medianäkyvyyttä.

media